Bellen? Dat kan: 0528 - 26 58 46

BETALEN

Betalen kan via iDEAL; bank- of giro-overschrijving; Paypal; Mastercard; Visa; American Express of rembours.

iDEAL (alleen binnen Nederland)

Met iDEAL kunnen aankopen vertrouwd, veilig en gemakkelijk online afgerekend worden. De klant rekent af in de vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van zijn eigen bank. Iedere gebruiker van internetbankieren kan direct gebruikmaken van iDEAL, zonder zich ergens voor aan te melden. Voor meer informatie: www.ideal.nl.

Bank-/giro-overschrijving

Wie bij het afrekenen kiest voor een overschrijving maakt het openstaande bedrag, onder vermelding van het ordernummer, over op de rekening van Blanke Schoenen. Dat kan via internetbankieren en via een overschrijvingskaart. Het kan enkele dagen duren voordat de betaling verwerkt is. Zodra de betaling ontvangen is, wordt de bestelling verstuurd.

De volgende gegevens zijn nodig voor het overschrijven via bank of giro:

Overschrijving ten name van:

Blanke Schoenen
IBAN: NL75 INGB 0676 7602 01
Onder vermelding van het ordernummer

Paypal

Paypal is met meer dan 150 miljoen gebruikers de wereldwijde marktleider op het gebied van online betalen. Paypal biedt elke consument de mogelijkheid tot het snel en eenvoudig openen van een gratis account. Dankzij de beste technologieën en hoge veiligheidsstandaarden zijn klantgegevens bij Paypal veilig. Mastercard Visa en American Express (via Paypal) Er wordt nogal eens gesproken over de (on)veiligheid van betalen met een creditcard op internet. Deze betalingsmogelijkheid gebruikt Blanke Schoenen dan ook niet. Met creditkaart betalen kan bij Blanke Schoenen alleen via Paypal. Alle transacties worden dan gecodeerd en versleuteld over het internet verstuurd. Paypal maakt hiervoor gebruik van zeer geavanceerde encryptietechnologieën zodat de privacy volledig gewaarborgd is.