• Of bel ons op:  0528 - 26 58 46
Winkelwagen

BETALEN

Betalen kan via iDEAL; bank- of giro-overschrijving; Mastercard; Visa; American Express of Bancontact

iDEAL

Met iDEAL kunnen aankopen vertrouwd, veilig en gemakkelijk online afgerekend worden. U rekent af in de vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Iedere gebruiker van internetbankieren kan direct gebruikmaken van iDEAL, zonder zich ergens voor aan te melden. Voor meer informatie: www.ideal.nl.

Bank-/giro-overschrijving

Wie bij het afrekenen kiest voor een overschrijving maakt het openstaande bedrag, onder vermelding van het ordernummer, over op de rekening van Blanke Schoenen. Dat kan via internetbankieren. Het kan langer duren voordat de betaling verwerkt is. Zodra de betaling ontvangen is, wordt de bestelling verstuurd.

De volgende gegevens zijn nodig voor het overschrijven via bank of giro:

Overschrijving ten name van:

Blanke Schoenen
IBAN: NL75 INGB 0676 7602 01
Onder vermelding van het ordernummer

Creditcards 

Ook met creditcards (Mastercard; Visa; American Express) kunnen aankopen vertrouwd, veilig en gemakkelijk online afgerekend worden. U rekent af in een beveiligde internetbetaalomgeving.

Bancontact 

Bancontact is een betaalschema, tot in 2016 bekend als Bancontact/Mister Cash, dat de Belgische marktleider is op het gebied van elektronische betalingen. Ook met bancontact kunnen aankopen vertrouwd, veilig en gemakkelijk online afgerekend worden. U rekent af in een beveiligde internetbetaalomgeving.