• Of bel ons op:  0528 - 26 58 46
DB-72-1203
189.95
Omschrijving
Prachtige bruine laars, voor dames, van het merk Melvin and Hamilton. De zool is van leer. De voering is leer. De voetwijdte is standaard. Sally 60 Mid Brown-White
Product Informatie
Meer Informatie
Artikelnummer DB-72-1203
Kenmerken Melvin and Hamilton
Dames laars
Sally 60
Mid Brown-White

Soort Laars
Kleur Bruin
Materiaal Leer
Zool Leer
Merk Melvin and Hamilton
Uitneembaar Voetbed Nee
Voering Leer
Wijdte Standaard
Over Blanke Schoenen

Blanke Schoenen is een prachtige winkel waar liefhebbers van mooie en kwalitatief hoogwaardige schoenen hun hart op kunnen halen. Het enorme winkeloppervlak biedt plaats aan een zeer uitgebreide collectie voor een breed publiek. Kwaliteit en service zijn bij Blanke Schoenen geen lege begrippen, maar een logisch gevolg van de passie voor kwaliteitsschoenen die het bedrijf groot heeft gemaakt. De medewerkers brengen hun enthousiasme onmiddellijk over op klanten en voorzien hen graag van deskundig advies.

Blanke Schoenen is al meer dan 80 jaar een begrip in Hoogeveen. Maar ook ver buiten de gemeentegrenzen is het een gevestigde naam. De winkel werd in 1932 aan de Hoofdstraat geopend door Frits Blanke en zijn vrouw Anna en is tot op de dag van vandaag gevestigd in datzelfde karakteristieke pand. De winkel bevindt zich midden in het gezellige en complete winkelhart van Hoogeveen. In de jaren zestig namen zoons Henk en Frits de winkel over en runden deze samen met hun echtgenoten Corrie en Janny. Beide echtparen genieten inmiddels van hun pensioen. In 2002 diende de opvolging zich aan. Anet Blanke, dochter van Henk en Corrie, en haar partner Edwin Hofstee zetten het succes van de winkel sindsdien voort én breiden het uit.