• Of bel ons op:  0528 - 26 58 46
DB-72-1903
209.95
Omschrijving
Deze stijlvolle laarzen staan voor comfort en kwaliteit. De kuitlaars van Panama Jack is gemaakt van cognac kleurig leer, heeft geen rits en de voering is van imitatiebont. Dit zorgt ervoor dat de laars heerlijk is voor de koude en regenachtige winterdagen. De schacht van de laars kan omgeslagen worden waardoor deze laars op meerdere manieren te dragen is. Het voetbed is uitneembaar en ook bekleed met faux fur. De flexibele rubberzool is duurzaam en heeft een goed profiel waardoor deze antislip is.

Ruwe wegen, lange stranden of een fanatieke wandeling; met Panama Jack sta je klaar voor elk nieuw avontuur! Het merk Panama Jack werd in 1989 in Spanje opgericht en heeft jarenlange ervaring waardoor er een hoge kwaliteit wordt geleverd door perfect vakmanschap. Vanaf het begin vindt het totale productieproces van Panama Jack in Spanje plaats. Panama Jack is een merk dat bekend staat om zijn back-to-basic modellen met een vintage look. Vanaf het ontwerp van de modellen tot de uiteindelijke verpakking, verzorgt Panama Jack ieder paar met liefde en besteden zij de grootste zorg aan de producten. Zodra je een paar Panama Jack schoenen aantrekt ervaar je het comfort, de natuurlijke uitstraling en de kwaliteit die de schoenen kenmerkt. Bij het maken van de Panama Jack collectie wordt er gedacht en gehandeld vanuit een respect voor de natuur. Het merk weerspiegeld dit principe niet alleen in de collectie maar ook nemen zij deze mee in hun maatschappelijke verantwoording. Bij de productie van de schoenen vindt Panama Jack het belangrijk dat ze het milieu beschermen, culturele ontwikkelingen ondersteunen en over de hele wereld goede doelen helpen. Ze werken bijvoorbeeld samen met stichtingen Ruta BBVA en stichting Vicente Ferrer.

Prachtige bruine laars, voor dames, van het merk Panama Jack. De zool is van rubber. De voering is imitatie bont. De voetwijdte is standaard. Deze laars is voorzien van een uitneembaar voetbed. Bambina B11 Napa Grass Cuero / Bark
Product Informatie
Meer Informatie
Artikelnummer DB-72-1903
Kenmerken Panama Jack
Dames laars
Bambina B11
Napa Grass Cuero / Bark

Soort Laars
Kleur Bruin
Materiaal Leer
Zool Rubber
Merk Panama Jack
Uitneembaar Voetbed Ja
Voering Imitatie Bont
Wijdte Standaard
Over Blanke Schoenen

Blanke Schoenen is een prachtige winkel waar liefhebbers van mooie en kwalitatief hoogwaardige schoenen hun hart op kunnen halen. Het enorme winkeloppervlak biedt plaats aan een zeer uitgebreide collectie voor een breed publiek. Kwaliteit en service zijn bij Blanke Schoenen geen lege begrippen, maar een logisch gevolg van de passie voor kwaliteitsschoenen die het bedrijf groot heeft gemaakt. De medewerkers brengen hun enthousiasme onmiddellijk over op klanten en voorzien hen graag van deskundig advies.

Blanke Schoenen is al meer dan 80 jaar een begrip in Hoogeveen. Maar ook ver buiten de gemeentegrenzen is het een gevestigde naam. De winkel werd in 1932 aan de Hoofdstraat geopend door Frits Blanke en zijn vrouw Anna en is tot op de dag van vandaag gevestigd in datzelfde karakteristieke pand. De winkel bevindt zich midden in het gezellige en complete winkelhart van Hoogeveen. In de jaren zestig namen zoons Henk en Frits de winkel over en runden deze samen met hun echtgenoten Corrie en Janny. Beide echtparen genieten inmiddels van hun pensioen. In 2002 diende de opvolging zich aan. Anet Blanke, dochter van Henk en Corrie, en haar partner Edwin Hofstee zetten het succes van de winkel sindsdien voort én breiden het uit.