• Of bel ons op:  0528 - 26 58 46
DB-72-1907
Omschrijving
Deze kuitlaars van Panama Jack is gemaakt van waterproof gevet nappa leer in een mooie diepbruine kleur. Deze dameslaars heeft een voering van 100 procent schapenvacht en dat zorgt voor een isolerende werking. De schacht van de laars kan omgeslagen worden om de laars een ander uiterlijk te geven. Het merkdetail op de hiel van de laars geeft de laars een stoerder uiterlijk. Het uitneembare voetbed maakt dit een geschikte laars om met andere binnenzolen te dragen. De flexibele rubberzool heeft een goed profiel. Dit profiel zorgt voor antislip.

Prachtige bruine laars, voor dames, van het merk Panama Jack. De zool is van rubber. De voering is bont. De voetwijdte is standaard. Deze laars is voorzien van een uitneembaar voetbed. Bambina Igloo B29 - Sheepskin Napa Grass Cuero / Bark
Product Informatie
Meer Informatie
Artikelnummer DB-72-1907
Kenmerken Panama Jack
Dames laars
Bambina Igloo B29 - Sheepskin
Napa Grass Cuero / Bark

Soort Laars
Kleur Bruin
Materiaal Leer
Zool Rubber
Merk Panama Jack
Uitneembaar Voetbed Ja
Voering Bont
Wijdte Standaard
Over Blanke Schoenen

Blanke Schoenen is een prachtige winkel waar liefhebbers van mooie en kwalitatief hoogwaardige schoenen hun hart op kunnen halen. Het enorme winkeloppervlak biedt plaats aan een zeer uitgebreide collectie voor een breed publiek. Kwaliteit en service zijn bij Blanke Schoenen geen lege begrippen, maar een logisch gevolg van de passie voor kwaliteitsschoenen die het bedrijf groot heeft gemaakt. De medewerkers brengen hun enthousiasme onmiddellijk over op klanten en voorzien hen graag van deskundig advies.

Blanke Schoenen is al meer dan 80 jaar een begrip in Hoogeveen. Maar ook ver buiten de gemeentegrenzen is het een gevestigde naam. De winkel werd in 1932 aan de Hoofdstraat geopend door Frits Blanke en zijn vrouw Anna en is tot op de dag van vandaag gevestigd in datzelfde karakteristieke pand. De winkel bevindt zich midden in het gezellige en complete winkelhart van Hoogeveen. In de jaren zestig namen zoons Henk en Frits de winkel over en runden deze samen met hun echtgenoten Corrie en Janny. Beide echtparen genieten inmiddels van hun pensioen. In 2002 diende de opvolging zich aan. Anet Blanke, dochter van Henk en Corrie, en haar partner Edwin Hofstee zetten het succes van de winkel sindsdien voort én breiden het uit.