• Of bel ons op:  0528 - 26 58 46
DB-72-1902
209.95
Omschrijving
Deze dameslaars van Panama Jack is gemaakt van cognac kleurig leer. De voering van 100 procent schapenvacht heeft een isolerende werking. De laars heeft een sluiting van klittenband. Deze loopt als een riempje langs de achterkant van de laars. Het voetbed welke bekleed is met schapenvacht, is uitneembaar waardoor deze laars ook met andere binnenzolen gedragen kan worden. De rubberen zool heeft een goed profiel waardoor de laars grip heeft op gladde paden.

Prachtige bruine laars, voor dames, van het merk Panama Jack. De zool is van rubber. De voering is bont. De voetwijdte is standaard. Deze laars is voorzien van een uitneembaar voetbed. Felia Igloo B4 - Sheepskin Napa Grass Cuero Bark
Product Informatie
Meer Informatie
Artikelnummer DB-72-1902
Kenmerken Panama Jack
Dames laars
Felia Igloo B4 - Sheepskin
Napa Grass Cuero Bark

Soort Laars
Kleur Bruin
Materiaal Leer
Zool Rubber
Merk Panama Jack
Uitneembaar Voetbed Ja
Voering Bont
Wijdte Standaard
Over Blanke Schoenen

Blanke Schoenen is een prachtige winkel waar liefhebbers van mooie en kwalitatief hoogwaardige schoenen hun hart op kunnen halen. Het enorme winkeloppervlak biedt plaats aan een zeer uitgebreide collectie voor een breed publiek. Kwaliteit en service zijn bij Blanke Schoenen geen lege begrippen, maar een logisch gevolg van de passie voor kwaliteitsschoenen die het bedrijf groot heeft gemaakt. De medewerkers brengen hun enthousiasme onmiddellijk over op klanten en voorzien hen graag van deskundig advies.

Blanke Schoenen is al meer dan 80 jaar een begrip in Hoogeveen. Maar ook ver buiten de gemeentegrenzen is het een gevestigde naam. De winkel werd in 1932 aan de Hoofdstraat geopend door Frits Blanke en zijn vrouw Anna en is tot op de dag van vandaag gevestigd in datzelfde karakteristieke pand. De winkel bevindt zich midden in het gezellige en complete winkelhart van Hoogeveen. In de jaren zestig namen zoons Henk en Frits de winkel over en runden deze samen met hun echtgenoten Corrie en Janny. Beide echtparen genieten inmiddels van hun pensioen. In 2002 diende de opvolging zich aan. Anet Blanke, dochter van Henk en Corrie, en haar partner Edwin Hofstee zetten het succes van de winkel sindsdien voort én breiden het uit.