• Of bel ons op:  0528 - 26 58 46
DB-72-1905
Omschrijving
Deze stoere bruine dameslaars van Panama Jack is gevoerd met 100 procent schapenvacht. Dit heeft een schokabsorberende werking. Daarnaast maakt deze voering dit een warme laars voor de koude winterdagen. De laars is gemaakt van gevet leer. Met de gespen op de laars kan de schacht en wreef iets versteld worden. Deze gespen geven de laars ook een stoer uiterlijk. De flexibele rubberzool heeft een goed profiel. Dit maakt de laars geschikt om lekker op te wandelen.

Prachtige bruine laars, voor dames, van het merk Panama Jack. De zool is van rubber. De voering is bont. De voetwijdte is standaard. Deze laars is voorzien van een uitneembaar voetbed. Felina Igloo B12 - Sheepskin Napa Grass Cuero / Bark
Product Informatie
Meer Informatie
Artikelnummer DB-72-1905
Kenmerken Panama Jack
Dames laars
Felina Igloo B12 - Sheepskin
Napa Grass Cuero / Bark

Soort Laars
Kleur Bruin
Materiaal Leer
Zool Rubber
Merk Panama Jack
Uitneembaar Voetbed Ja
Voering Bont
Wijdte Standaard
Over Blanke Schoenen

Blanke Schoenen is een prachtige winkel waar liefhebbers van mooie en kwalitatief hoogwaardige schoenen hun hart op kunnen halen. Het enorme winkeloppervlak biedt plaats aan een zeer uitgebreide collectie voor een breed publiek. Kwaliteit en service zijn bij Blanke Schoenen geen lege begrippen, maar een logisch gevolg van de passie voor kwaliteitsschoenen die het bedrijf groot heeft gemaakt. De medewerkers brengen hun enthousiasme onmiddellijk over op klanten en voorzien hen graag van deskundig advies.

Blanke Schoenen is al meer dan 80 jaar een begrip in Hoogeveen. Maar ook ver buiten de gemeentegrenzen is het een gevestigde naam. De winkel werd in 1932 aan de Hoofdstraat geopend door Frits Blanke en zijn vrouw Anna en is tot op de dag van vandaag gevestigd in datzelfde karakteristieke pand. De winkel bevindt zich midden in het gezellige en complete winkelhart van Hoogeveen. In de jaren zestig namen zoons Henk en Frits de winkel over en runden deze samen met hun echtgenoten Corrie en Janny. Beide echtparen genieten inmiddels van hun pensioen. In 2002 diende de opvolging zich aan. Anet Blanke, dochter van Henk en Corrie, en haar partner Edwin Hofstee zetten het succes van de winkel sindsdien voort én breiden het uit.