• Of bel ons op:  0528 - 26 58 46
DB-72-1908
Omschrijving
Deze stoere dameslaars van Panama Jack is gemaakt van bruin nappa leer. Het leer is gevet waardoor de laars een stoer en robuust uiterlijk heeft. Het losse voetbed en de voering van de laars zijn van 100 procent sheepskin. Aan de binnenzijde van de laars zit een rits waardoor deze makkelijk aan te trekken is. Met de gespen op de laars kan de laars iets versteld worden. Deze gespen geven de laars een pittig uiterlijk. De duurzame rubberzool is flexibel en antislip.

Prachtige bruine laars, voor dames, van het merk Panama Jack. De zool is van rubber. De voering is imitatie bont. De voetwijdte is standaard. Deze laars is voorzien van een uitneembaar voetbed. Felina Igloo B20 Napa Grass Castanio / Chestnut
Product Informatie
Meer Informatie
Artikelnummer DB-72-1908
Kenmerken Panama Jack
Dames laars
Felina Igloo B20
Napa Grass Castanio / Chestnut

Soort Laars
Kleur Bruin
Materiaal Leer
Zool Rubber
Merk Panama Jack
Uitneembaar Voetbed Ja
Voering Imitatie Bont
Wijdte Standaard
Over Blanke Schoenen

Blanke Schoenen is een prachtige winkel waar liefhebbers van mooie en kwalitatief hoogwaardige schoenen hun hart op kunnen halen. Het enorme winkeloppervlak biedt plaats aan een zeer uitgebreide collectie voor een breed publiek. Kwaliteit en service zijn bij Blanke Schoenen geen lege begrippen, maar een logisch gevolg van de passie voor kwaliteitsschoenen die het bedrijf groot heeft gemaakt. De medewerkers brengen hun enthousiasme onmiddellijk over op klanten en voorzien hen graag van deskundig advies.

Blanke Schoenen is al meer dan 80 jaar een begrip in Hoogeveen. Maar ook ver buiten de gemeentegrenzen is het een gevestigde naam. De winkel werd in 1932 aan de Hoofdstraat geopend door Frits Blanke en zijn vrouw Anna en is tot op de dag van vandaag gevestigd in datzelfde karakteristieke pand. De winkel bevindt zich midden in het gezellige en complete winkelhart van Hoogeveen. In de jaren zestig namen zoons Henk en Frits de winkel over en runden deze samen met hun echtgenoten Corrie en Janny. Beide echtparen genieten inmiddels van hun pensioen. In 2002 diende de opvolging zich aan. Anet Blanke, dochter van Henk en Corrie, en haar partner Edwin Hofstee zetten het succes van de winkel sindsdien voort én breiden het uit.