• Of bel ons op:  0528 - 26 58 46
DB-71-1906
209.95
Omschrijving
Deze korte dameslaars van Panama Jack is gemaakt van zwart glad leer. Aan de binnenzijde zit een rits. De voering is van 100 procent schapenbont en dit zorgt voor een hoog draag comfort. Mooi detail zijn de goudkleurige gespen op de laars. Het uitneembare voetbed bekleed met schapenvacht maakt deze laars geschikt om met andere binnenzolen te dragen. De rubberen zool heeft een naturel kleurige sierrand en een goed profiel, dit zorgt ervoor dat de zool goed antislip is.

Prachtige zwarte laars, voor dames, van het merk Panama Jack. De zool is van rubber. De voering is bont. De voetwijdte is standaard. Deze laars is voorzien van een uitneembaar voetbed. Felina Igloo Travelling B3 - Sheepskin Napa Negro Black
Product Informatie
Meer Informatie
Artikelnummer DB-71-1906
Kenmerken Panama Jack
Dames laars
Felina Igloo Travelling B3 - Sheepskin
Napa Negro Black

Soort Laars
Kleur Zwart
Materiaal Leer
Zool Rubber
Merk Panama Jack
Uitneembaar Voetbed Ja
Voering Bont
Wijdte Standaard
Over Blanke Schoenen

Blanke Schoenen is een prachtige winkel waar liefhebbers van mooie en kwalitatief hoogwaardige schoenen hun hart op kunnen halen. Het enorme winkeloppervlak biedt plaats aan een zeer uitgebreide collectie voor een breed publiek. Kwaliteit en service zijn bij Blanke Schoenen geen lege begrippen, maar een logisch gevolg van de passie voor kwaliteitsschoenen die het bedrijf groot heeft gemaakt. De medewerkers brengen hun enthousiasme onmiddellijk over op klanten en voorzien hen graag van deskundig advies.

Blanke Schoenen is al meer dan 80 jaar een begrip in Hoogeveen. Maar ook ver buiten de gemeentegrenzen is het een gevestigde naam. De winkel werd in 1932 aan de Hoofdstraat geopend door Frits Blanke en zijn vrouw Anna en is tot op de dag van vandaag gevestigd in datzelfde karakteristieke pand. De winkel bevindt zich midden in het gezellige en complete winkelhart van Hoogeveen. In de jaren zestig namen zoons Henk en Frits de winkel over en runden deze samen met hun echtgenoten Corrie en Janny. Beide echtparen genieten inmiddels van hun pensioen. In 2002 diende de opvolging zich aan. Anet Blanke, dochter van Henk en Corrie, en haar partner Edwin Hofstee zetten het succes van de winkel sindsdien voort én breiden het uit.