• Of bel ons op:  0528 - 26 58 46
DP-53-7802
Omschrijving
Prachtige grijze pantoffel met open hiel, voor dames, van het merk Haflinger. De zool is van rubber. De voering is ongevoerd. De voetwijdte is standaard. 611001-Alaska 77-Graphit
Product Informatie
Meer Informatie
Artikelnummer DP-53-7802
Kenmerken Haflinger
Dames pantoffel
611001-Alaska
77-Graphit

Soort Pantoffel (open hiel)
Kleur Grijs
Materiaal Textiel
Zool Rubber
Merk Haflinger
Uitneembaar Voetbed Nee
Voering Ongevoerd
Wijdte Standaard
Over Blanke Schoenen

Blanke Schoenen is een prachtige winkel waar liefhebbers van mooie en kwalitatief hoogwaardige schoenen hun hart op kunnen halen. Het enorme winkeloppervlak biedt plaats aan een zeer uitgebreide collectie voor een breed publiek. Kwaliteit en service zijn bij Blanke Schoenen geen lege begrippen, maar een logisch gevolg van de passie voor kwaliteitsschoenen die het bedrijf groot heeft gemaakt. De medewerkers brengen hun enthousiasme onmiddellijk over op klanten en voorzien hen graag van deskundig advies.

Blanke Schoenen is al meer dan 80 jaar een begrip in Hoogeveen. Maar ook ver buiten de gemeentegrenzen is het een gevestigde naam. De winkel werd in 1932 aan de Hoofdstraat geopend door Frits Blanke en zijn vrouw Anna en is tot op de dag van vandaag gevestigd in datzelfde karakteristieke pand. De winkel bevindt zich midden in het gezellige en complete winkelhart van Hoogeveen. In de jaren zestig namen zoons Henk en Frits de winkel over en runden deze samen met hun echtgenoten Corrie en Janny. Beide echtparen genieten inmiddels van hun pensioen. In 2002 diende de opvolging zich aan. Anet Blanke, dochter van Henk en Corrie, en haar partner Edwin Hofstee zetten het succes van de winkel sindsdien voort én breiden het uit.