• Of bel ons op:  0528 - 26 58 46
H-13-3523
Omschrijving
Prachtige grijze veterschoen, voor heren, van het merk Floris van Bommel. De zool is van rubber. De voering is leer. De voetwijdte is H. 14204 14-Grey Croco 159-H
Product Informatie
Meer Informatie
Artikelnummer H-13-3523
Kenmerken Floris van Bommel
Heren veterschoen
14204
14-Grey Croco
159-H
Soort Veterschoen
Kleur Grijs
Materiaal Leer
Zool Rubber
Merk Floris van Bommel
Uitneembaar Voetbed Nee
Voering Leer
Wijdte H breed
Over Blanke Schoenen

Blanke Schoenen is een prachtige winkel waar liefhebbers van mooie en kwalitatief hoogwaardige schoenen hun hart op kunnen halen. Het enorme winkeloppervlak biedt plaats aan een zeer uitgebreide collectie voor een breed publiek. Kwaliteit en service zijn bij Blanke Schoenen geen lege begrippen, maar een logisch gevolg van de passie voor kwaliteitsschoenen die het bedrijf groot heeft gemaakt. De medewerkers brengen hun enthousiasme onmiddellijk over op klanten en voorzien hen graag van deskundig advies.

Blanke Schoenen is al meer dan 80 jaar een begrip in Hoogeveen. Maar ook ver buiten de gemeentegrenzen is het een gevestigde naam. De winkel werd in 1932 aan de Hoofdstraat geopend door Frits Blanke en zijn vrouw Anna en is tot op de dag van vandaag gevestigd in datzelfde karakteristieke pand. De winkel bevindt zich midden in het gezellige en complete winkelhart van Hoogeveen. In de jaren zestig namen zoons Henk en Frits de winkel over en runden deze samen met hun echtgenoten Corrie en Janny. Beide echtparen genieten inmiddels van hun pensioen. In 2002 diende de opvolging zich aan. Anet Blanke, dochter van Henk en Corrie, en haar partner Edwin Hofstee zetten het succes van de winkel sindsdien voort én breiden het uit.