• Of bel ons op:  0528 - 26 58 46
H-12-4408
129.95
Omschrijving
Prachtige bruine veterschoen, voor heren, van het merk Gri-Sport. De zool is van rubber. De voering is textiel. De voetwijdte is standaard. Deze veterschoen is voorzien van een uitneembaar voetbed. Ride Mid Brown
Product Informatie
Meer Informatie
Artikelnummer H-12-4408
Kenmerken Gri-Sport
Heren veterschoen
Ride Mid
Brown

Soort Veterschoen
Kleur Bruin
Materiaal Suede / Nubuck
Zool Rubber
Merk Gri-Sport
Uitneembaar Voetbed Ja
Voering Textiel
Wijdte Standaard
Over Blanke Schoenen

Blanke Schoenen is een prachtige winkel waar liefhebbers van mooie en kwalitatief hoogwaardige schoenen hun hart op kunnen halen. Het enorme winkeloppervlak biedt plaats aan een zeer uitgebreide collectie voor een breed publiek. Kwaliteit en service zijn bij Blanke Schoenen geen lege begrippen, maar een logisch gevolg van de passie voor kwaliteitsschoenen die het bedrijf groot heeft gemaakt. De medewerkers brengen hun enthousiasme onmiddellijk over op klanten en voorzien hen graag van deskundig advies.

Blanke Schoenen is al meer dan 80 jaar een begrip in Hoogeveen. Maar ook ver buiten de gemeentegrenzen is het een gevestigde naam. De winkel werd in 1932 aan de Hoofdstraat geopend door Frits Blanke en zijn vrouw Anna en is tot op de dag van vandaag gevestigd in datzelfde karakteristieke pand. De winkel bevindt zich midden in het gezellige en complete winkelhart van Hoogeveen. In de jaren zestig namen zoons Henk en Frits de winkel over en runden deze samen met hun echtgenoten Corrie en Janny. Beide echtparen genieten inmiddels van hun pensioen. In 2002 diende de opvolging zich aan. Anet Blanke, dochter van Henk en Corrie, en haar partner Edwin Hofstee zetten het succes van de winkel sindsdien voort én breiden het uit.