• Of bel ons op:  0528 - 26 58 46
DB-71-1903
209.95
Omschrijving
Deze comfortabele laarzen staan voor stijl en kwaliteit. De lange dameslaars van Panama Jack is gemaakt van zwart leer, heeft geen rits en de voering is van faux fur oftewel imitatie bont. De uitneembare binnenzool is ook bont gevoerd en zorgt voor een betere pasvorm en hygiene. Door het profiel is de flexibele rubberzool goed antislip en klaar voor het avontuur. Ook leuk om met de schacht omgeslagen te dragen zodat er een bontrandje zichtbaar is.

Prachtige zwarte laars, voor dames, van het merk Panama Jack. De zool is van rubber. De voering is imitatie bont. De voetwijdte is standaard. Deze laars is voorzien van een uitneembaar voetbed. Bambina B60 Napa Grass Negro Black
Product Informatie
Meer Informatie
Artikelnummer DB-71-1903
Kenmerken Panama Jack
Dames laars
Bambina B60
Napa Grass Negro Black

Soort Laars
Kleur Zwart
Materiaal Leer
Zool Rubber
Merk Panama Jack
Uitneembaar Voetbed Ja
Voering Imitatie Bont
Wijdte Standaard
Over Blanke Schoenen

Blanke Schoenen is een prachtige winkel waar liefhebbers van mooie en kwalitatief hoogwaardige schoenen hun hart op kunnen halen. Het enorme winkeloppervlak biedt plaats aan een zeer uitgebreide collectie voor een breed publiek. Kwaliteit en service zijn bij Blanke Schoenen geen lege begrippen, maar een logisch gevolg van de passie voor kwaliteitsschoenen die het bedrijf groot heeft gemaakt. De medewerkers brengen hun enthousiasme onmiddellijk over op klanten en voorzien hen graag van deskundig advies.

Blanke Schoenen is al meer dan 80 jaar een begrip in Hoogeveen. Maar ook ver buiten de gemeentegrenzen is het een gevestigde naam. De winkel werd in 1932 aan de Hoofdstraat geopend door Frits Blanke en zijn vrouw Anna en is tot op de dag van vandaag gevestigd in datzelfde karakteristieke pand. De winkel bevindt zich midden in het gezellige en complete winkelhart van Hoogeveen. In de jaren zestig namen zoons Henk en Frits de winkel over en runden deze samen met hun echtgenoten Corrie en Janny. Beide echtparen genieten inmiddels van hun pensioen. In 2002 diende de opvolging zich aan. Anet Blanke, dochter van Henk en Corrie, en haar partner Edwin Hofstee zetten het succes van de winkel sindsdien voort én breiden het uit.