• Of bel ons op:  0528 - 26 58 46
DP-91-5001
79.95
Omschrijving
Prachtige zwarte pantoffel met dichte hiel, voor dames, van het merk Glerups. De zool is van cosy zool. De voering is ongevoerd. De voetwijdte is standaard. Low Boot Leather Sole G 02-Charcoal
Product Informatie
Meer Informatie
Artikelnummer DP-91-5001
Kenmerken Glerups
Dames pantoffel
Low Boot Leather Sole G
02-Charcoal

Soort Pantoffel (dichte hiel)
Kleur Zwart
Materiaal Wol
Zool Cosy
Merk Glerups
Uitneembaar Voetbed Nee
Voering Ongevoerd
Wijdte Standaard
Over Blanke Schoenen

Blanke Schoenen is een prachtige winkel waar liefhebbers van mooie en kwalitatief hoogwaardige schoenen hun hart op kunnen halen. Het enorme winkeloppervlak biedt plaats aan een zeer uitgebreide collectie voor een breed publiek. Kwaliteit en service zijn bij Blanke Schoenen geen lege begrippen, maar een logisch gevolg van de passie voor kwaliteitsschoenen die het bedrijf groot heeft gemaakt. De medewerkers brengen hun enthousiasme onmiddellijk over op klanten en voorzien hen graag van deskundig advies.

Blanke Schoenen is al meer dan 80 jaar een begrip in Hoogeveen. Maar ook ver buiten de gemeentegrenzen is het een gevestigde naam. De winkel werd in 1932 aan de Hoofdstraat geopend door Frits Blanke en zijn vrouw Anna en is tot op de dag van vandaag gevestigd in datzelfde karakteristieke pand. De winkel bevindt zich midden in het gezellige en complete winkelhart van Hoogeveen. In de jaren zestig namen zoons Henk en Frits de winkel over en runden deze samen met hun echtgenoten Corrie en Janny. Beide echtparen genieten inmiddels van hun pensioen. In 2002 diende de opvolging zich aan. Anet Blanke, dochter van Henk en Corrie, en haar partner Edwin Hofstee zetten het succes van de winkel sindsdien voort én breiden het uit.